Monday, October 6, 2008

Aiseh..Balik Kolej daaa..




Coretan Pasar..

"Esok aku akan kembali ke tempat bekerja ku (the best way to describe my college)..
Berat mata melihat,berat lagi bahu memikul..
Punya la malas kaki ini nak melangkah..naik bus lama,bawak beg usang..
nak packing..masyaallh..leceh maa..
Semangat raya tak abis lagi..kena tukar mood study plak.
haiyoo.."


"Bukan nak pandang negative kat kolej sendiri tapi serius aku rasa macam tu..
PUNYALAH MALAS...
Kenapa pon aku tak tahu.."

"Baik aku tak payah sebut pasal mende2 yang perlu disiapkan..ee n etc..
Bohsan..
Pastu nak menghadapi konflik-konflik budak-budak pandai ni..
Bohsan.."

"MAybe sebab takde mende menarik kot..maklumlah..tempat study..
Lu nak berhibur gi tempat lain la.."

"Pe pulak,kat KMB ade pe sports karnival..
Best tuu,,bleh main-main, keluarkan peluh..
Rapatkan silaturrahim..
Hiburan gak tuh.."

"ala, karnival pebendanye..
Budak-budak die bukan semangat pon..
turun malas..
support jangan harap la..
Semangat kesukanan atas kertas..
Kalo tak melibatkan placement and marks..
buang masa je pegi.."

"tapi bukan semua macam tu..
ada gak yang semangat.."

"yela tu..tengok macam aku..
tiap-tiap petang ibadah..
tido beb.."

"ha'a..nak main bukan meriah pon.."

"takkan semua menda bosan..
abis camne ko boleh hidup kat sana?"

"ada membe-membe..
tu yang lebih menarik dari menda-menda lain.."

"Mungkin..mungkin itu la yang boleh buat dorongan untuk aku
pergi sana..
selain untuk mengejar cita-cita ku.."

p/s: looking forward to see u my friends..welcome back :)

14 comments:

aslam@ale said...
This comment has been removed by the author.
aslam@ale said...

yezza.. back to kmb which i always call it as a penjare.. haha.. tempat study raje mmang xbest pon n ak mnghrap gile sports krnival meriah thou ak rase mcm x.. k see u kat kmb bro

Rhazes said...

haha
x bley bla
aku tau ko rindu kat aku nie

majin said...

pergh gua feeling baca post lu beb

...dEwI Arg0n... said...
This comment has been removed by the author.
Raja Burhan said...

mat ali prasan..aku rindu kat "best" la..haha..


feeling jin? coz u r my membe..aisheh!! :)

JHaZKiTaRo said...

salam syawal dari bumi Dublin, Ireland. Kalau rajin, singgah2lah ke blog hamba.. :)

MUHAMADSYAFIK said...

aku feeling gak......

shikaai said...

hmm..feeling ke bapak..haha
raja memang pandai amik ati ar..
nice work pals...

nazrien said...

raja aku singgah jap eh
jengah2 le tmpat aku

Anis Syuhada Azizol Rahman said...

suke post yang ni.yg best sal kmb ialah,ade ramai kawan2 yang besh.hoho~

p/s : rosyam nor,nak otograf!

Sanza said...

bersawang dah ni brader. bila mau kasi clear? peminat marah woi.

...dEwI Arg0n... said...

do post more coz ur thoughts make me think...

JHaZKiTaRo said...

i really miss kmb.. :( anyway, salam dari Dublin, Ireland.. saje2 blog hopping.. :)